Steve Jobs är sjuk igen!

Den här dagen har varit lite småstrulig. Somligt har funkat bra och varit riktigt roligt, annat har krånglat. Fast det har balanserat. Ända tills nyheten kom om att Steve Jobs sjukskriver sig igen. Då dippade jag.

Det är inte så många personer jag beundrar här i världen. Det är en handfull offentliga personer som har fattats mig så att det kommit tårar när de har gått bort. Jag tror att Steve kommer att fattas mig mest bland dessa den dagen han går bort. Låt oss hoppas att det dröjer länge till.

Apple är mitt favoritföretag på jorden. Vi köpte vår första mac den 7 april 1989. Apple har haft stor betydelse för min utveckling och för vårt företags utveckling. Jag har ett mycket starkt band till Apple och jag vet att det gör stor skillnad om Steve är med och jobbar eller inte.

Jag håller tummarna hårt för att Steve Jobs klarar en rond till för jag tror att han ännu behövs lite till. Han är en tillgång för all datorutveckling.