Flipflops-mysteriet


Jag fattar inte grejen med flipflopsflugan. Så snart jag ser ett par flipflop tänker jag ”ont mellan tårna”. Om jag ska kunna använda flipflops måste jag vänja in mig under flera dagar för att inte få världens skavsår mellan tårna.

Sen tycker jag inte att det är snyggt. Jag har inget emot sandaler, men den här grejen att alla ska gå runt i flipflops och exponera sina fötter oavsett hur fötterna ser ut – säkert skönt, men inte alltid snyggt. Och om man går länge i flipflops så är det väl inte skönt i vilket fall? Flipflops är platta och ger inte särskilt mycket stöd för foten.

Nä. Inga flipflops till mig.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *