Poodle-time!

Värsta chocken på Melodifestivalen: hårdrocken gjorde en pudel(?) och lyckades gå vidare till finalen!

Självklart har en gotlänning sin tass med i spelet – Johan Lyander! Kan inte påstå att han och jag är kompisar, jag minns vagt att han agerade lillebror hemma hos Micke Lyander när vi skulle träna cirkus i trädgården, men det var så många år sen att jag kommer att låta som en gammal tant om jag säger hur många. Sen minns jag förstås bättre Johan som sångare i Gaston och deras galna partymusik. Sista gången jag såg Johan live var när han spelade dragspel i orkestern bakom The Dean Martin Experience – en kultföreställning med Niclas Sojde i huvudrollen. Nu har Johan varit med och gjort musiken till Night of Passion som framfördes av The Poodles i gårdagens deltävling i Melodifestivalen. Grattis!

Jag tänker i alla fall stöd-yla på finalen i Globen. Det vore ruskigt kul om Johans galna hårdrockinslag skulle vinna. Men, är Sverige verkligen moget för det?

4 kommentarer
  1. Elin
    Elin says:

    Ja, Pudlarna var skojiga, men jag undrar vad stylisten tänkte när denne klädde upp sångaren.

    /elin i björken

  2. Elin
    Elin says:

    Oj, va jag rycker till varje gång jag ser att en till Elin skrivit. Funderar på om jag drabbats av minnesförlust eller något… Vissa får in en bild när de skriver inlägg, vet ni hur man gör det?
    O angående pudlarna så är jag osäker på att svenska folket är så pass redo för den musiken att de skickar bidraget för att kvala in. Det är mycket som står på spel i år…

    /Elin- en mammas funderingar….

Kommentarer ej möjligt!