Snälla, snälla – vi behöver 100 svar!

Jag vet att jag redan bett er att gå in på gotland.nu-bloggen och svara på min lilla enkät. Men, nu är det så här, att igår när vi träffade Pigge kom vi på att vi behöver ställa två frågor till! Plus att vi måste ha ihop 100 svar.

Jag vädjar alltså till alla mina bloggläsare att
1) själva gå in och svara på enkäten!
2) tipsa era kompisar om att göra det samma!

Det skulle vara till STOR hjälp för oss.

25 kommentarer
 1. Anonymous
  Anonymous says:

  1. Vakna. / check!
  2. Sätta på kaffe / check!
  3. Fylla i enkäten./ check!

  / sthlm

 2. Åsa Mitt i Världen
  Åsa Mitt i Världen says:

  Bra! Du är en inspiration för alla!

  Kan meddela att det plingar i mailboxen hela tiden och att flera pling orsakas av just enkätsvar. Undrar just hur lång tid det tar innan jag har mina 100 svar?

 3. Anonymous
  Anonymous says:

  Jag är på väg till Täbban ( Täby C), och där delar jag ut de nyss färdigtryckta flygbladen med adress till er länk. De som blir över klämmer jag fast som P-böter på bilarna. Då borde ni banne mig ha fått era hundra svar innan kvällen iaf…….

  / sthlm

 4. Åsa Mitt i Världen
  Åsa Mitt i Världen says:

  Okej, nu är det lite varning här för att Sthlm har gått igång MER än nödvändigt.

  Flygblad? Sätter du sthlm eller gotland.nu som avsändare tro? Ser framför mig hur vi plötsligt får böta för nedskräpning. Ha ha! :-)

 5. Åsa Mitt i Världen
  Åsa Mitt i Världen says:

  Zanza67: fantastiskt! Då har jag gjort dig glad idag alltså?

  Till alla andra bloggmänskor vill jag säga att jag åker iväg snart och är borta resten av kvällen (politikermöte i Fårösund) – det ska bli spännande att se om vi lyckats skrapa ihop till de där 100 svaren när jag kommer hem!

 6. zanza67
  zanza67 says:

  Vad gör dig intresserad av att åka till Gotland?

  -bara att åka på politikermöte i FÅRÖSUND låter exotiskt…!!

 7. Åsa Mitt i Världen
  Åsa Mitt i Världen says:

  Zanza67: Exotiskt? Med våra lokalpolitiker. Okej då, jag hade bjudit in Jan O Karlsson också, men han kunde inte komma.

  Det var väl du som skrev om Apollofjäril antar jag? Då kan jag bara säga det att den fjärilen är en av alla sorter vi har i trädgården. Sorgmantel är en annan. Från mitt fönster där jag sitter och jobbar kan jag ibland se halsbandsflugsnappare, brun kärrhök och en period rosenstare. Det du! Fast det är ju fåglar – om det var någon som inte visste det :-)

 8. Anonymous
  Anonymous says:

  Okej, ett svar till bör ha anlänt.
  Det var ju lätta frågor…
  Ha det så bra det går.
  Energirika kramar från Rovisen Mona

 9. Anonymous
  Anonymous says:

  Jag är fövånad. Fyrtio svar bara? Well. Må ni få in era minst hundra svar snart!

  / sthlm

 10. Anonymous
  Anonymous says:

  Varför varför varför hör jag signaturmelodin till ”Mission Impossible” så fort jag tänker på det här?

  Har ni fått era minst hundra svar ännu?

  / sthlm

 11. Åsa Mitt i Världen
  Åsa Mitt i Världen says:

  Nu har vi kommit upp i 62 svar. Det tickar på, men det är 38 svar kvar. Känns som att det var nyss jag sa att det var 33 svar. Hm, nästan två tredjedelar har vi klarat av.

  Jag tycker det är häftigt att ni är så snälla och faktiskt gör er det här besväret. :-)

Kommentarer ej möjligt!