Lägesrapport

  • För tillfället sysslar jag med att ta mig igenom högen med ”Jag ska bara” för när den högen är slut ska jag ta itu med nya högar med uppdrag. En himla massa högar blir det. ”Jag ska bara”-högen innehåller bland annat texter om hur man monterar lustgas i sin bil. Tror att jag skulle behöva montera in en tub lustgas till min egen hjärnmotor.
  • Jag kom häromdagen på att jag gillar Fatboy Slim. Jag blir glad av de låtarna. Så, det är den musik som går mest i iPoden om dagarna.
  • Alla man ska ha tag på är i Thailand! Uppenbarligen är vi några som inte är i Thailand, men att resa till Thailand verkar vara den nya svenska folkrörelsen. Dessutom ligger Thailand så pass långt borta att om man ändå reser dit, så ser man till att stanna ett tag.
  • Det känns ljusare! Det är verkligen så att det är mer solljus om dagarna. I år igen. Men jag tänker inte ta ut våren i förskott, för förra året kom snön den 20 januari och stannade plågsamt länge.
5 kommentarer
  1. Rex
    Rex says:

    Överst på min gigantiska lista med ”måste göra”-prylar står det: Ta tag i ”måste göra”-prylarhögen, men jag har inte kommit så långt.

  2. Åsa Mitt i Världen
    Åsa Mitt i Världen says:

    Genast känner jag mig som en bättre människa! Tack Rex :-)

    Min taktik är att ”tänka som en man” = en sak i taget. Tycker inte det blir så bra när jag kör den ”kvinnliga simultanvarianten”.

  3. Pia-Pralin
    Pia-Pralin says:

    Jag har två listor att arbeta med.. en lååång ”att göra lista” och en kortare akutlista. De poster som finns med på akutlistan har oftast legat på den vanliga ”att göra” listan ganska länge..

    Alla vägar bär till Thailand… jag har redan bokat biljetter för nästa år vid jul som skall säljas in till frusna Haningebor!

Kommentarer ej möjligt!