Värma pasta
Om man gjort sin egen goda köttfärssås till helgens pasta och det blev ett par portioner över, så kan man värma sig en portion på tisdagskvällen.
”Hallå, hur läskigt är inte det?” tänker kanske någon då. Till denne någon vill jag bara säga:
Värm pastan i micron, ringla på olivolja, en skvätt olja smaksatt med basilika, riv parmesanost över, strö på pinjenötter och toppa med några svarta oliver…
Det blir så löjligt gott!
Nu är jag förstås lite petig med köttfärssåsen.
Den får inte göras hur som helst.
Och parmesanosten får gärna vara
Änglamarks dödsgoda.
Idag gjorde jag en äkta läskig pastasås. Huvva, den var så otäck att jag inte vill återuppleva den igen NÅGONSIN!
Din sås låter däremot riktig god. Olivolja kan göra under med nästan vad som helst.
Den pastasås jag gjorde till middag idag var däremot bortom all räddning.
Fast jag beskrev ju inte själva köttfärssåsen :-) ha ha!
Köttfärssås som smakar det minsta likt ”skolkök” klarar jag inte, bl.a. därför att jag som liten kräktes sådan köttfärssås TVÅ gånger.
Jag vill inte påminnas mer om pastasåsen igår. *burr*
VAD SOM HELST är bättre än vad den smakade. Till och med skolköttfärssås!
Åhhh lät gott….mums, gillar parmesan! I fredags var vi bjudna på middag hos några komisar som hade gjort egen pasta.. det var verkligen lyxigt!!
Pia: d har ingen talan just nu. Du är väl ändå bara gravid-manisk på typ vad som helst :-)