Apple Inc lanserar iPhone!

Okej, ni tänker att vaddå, en kombinerad mobil+iPod+internet, det finns väl ungefär innan i de här superdupermobilemodellerna som spottas ut stup i kvarten? Mina kära bloggpolare: nu pratar vi om Apple Inc och deras iPhone. Det är något helt annat. En miljard gånger läckrare och smartare. En riktig superkaramell att längta efter.

Kolla in nya iPhone här!

9 kommentarer
 1. Rex
  Rex says:

  Mobil, MP3, Internet, Epost, Filmvisning, Kamera?
  Men det har jag haft på mina smartphones i över 6år??!!
  Vad är nytt??? Läser inte ni Mac-dyrkare vad andra tillverkare gör??
  :-)

 2. Åsa Mitt i Världen
  Åsa Mitt i Världen says:

  *gör en paus i hjulandet*

  Rex: det var ju det jag skrev, man kan tycka att det här har funnits innan, men ANVÄNDARGRÄNSSNITTET min vän, det är så macigt, så smart, så snyggt, så elegant. Inga knappar, oooooooh, jag älskade att skriva med penna på min gamla P900, men nu får jag använda mina fingrar – som garanterat inte ramlar av i gräset när jag är ute och går med katten, SOM visa mobilpennor har en tendens att göra.

  Bara en sådan sak att man använder två fingrar och zoomar en bild – INTUITIVT.

  Jag älskar Apple!

 3. Rex
  Rex says:

  Och kladdiga skärmar som blir repiga, ,em kan man slippa tappa en Styluspenna för 300:- så må det väl vara hänt.

 4. Åsa Mitt i Världen
  Åsa Mitt i Världen says:

  Fast det verkar som att de tänkt till på det där med ”kladdiga skärmar” för någonstans under lanseringen igår snappade jag upp att skärmen inte blev kladdig trots att de stod och fixade med så mycket.

  Är väl som det där kulhålet man kunde lägga i parketten enligt sketchen i Gula Hund (eller vilken det var?): Det vete f-n hur det går till?

Kommentarer ej möjligt!