Högvatten i Kappelshamn

Jag har just varit på en liten promenad. Det var tydligen ett tag sedan jag gick nere vid vår lilla strand, för den var lite annorlunda mot sist jag såg den. Det fattades mark, eller hade blivit lite mer hav – beroende på hur man ser det. Jag tog ett par bilder med mobilen i snålblåsten:


Den här vita grejen ni ser i vattnet är KIK:s badbrygga, jo då, den har en liten bänk mitt på också. I vanliga fall börjar bryggan på land…


Bäcken som flyter mellan KIK och hästhagen var idag mer en slags sjö. Delar av stigen jag gick på låg under vatten. Det är ganska låg kust i det här området så det är helt logiskt att det svämmar över här nu när det är högvatten i Östersjön. Men ändå.

4 kommentarer
  1. zanza67
    zanza67 says:

    Så bra bilder rmed mobiltelefon?…Får nog börja ta del av den digitala/tekniska utvecklingen :)…Ivf får du alltid väldigt fina motiv och vinklar på allting!

Kommentarer ej möjligt!