Rockring är kul!

Nu har jag haft min rockring ett tag och kan konstatera att det är kul! Det känns inte ett dugg betungande att ställa mig och göra mitt Sports Hoop-pass, jag bara sätter på musik och kör igång.

Jag fick lite små blåmärken de första veckorna, som små dalmatinerprickar, men sen har de bleknat och nu verkar det inte bli några. Fattar egentligen inte riktigt hur kroppen kan vänja sig, men tydligen gör den det.
Nu är jag uppe i ca 12 minuter per dag. Jag har tänkt att jag ska öka upp till 20-30 minuter. Det riktigt häftiga är att jag verkligen tränar lite varje dag!
1 kommentar
  1. josephine
    josephine says:

    Hej hej. Jag har precis beställt min första rockring då jag bara har hört positiva saker om att använda den i träningssyfte. Fuckar det? Tappar man några centimeter i midjan eller tappar man några kilon om man kombinerar med lchf och långa raska promenader?

Kommentarer ej möjligt!