Nyponpulver mot muskel- och ledvärk

Det finns en del naturläkemedel och kosttillskott som verkligen är kraftfulla. Litozin nyponpulver är ett sådant. Jag började ta kapslarna för att minska min värk i finger- och tåleder. Nu vill jag inte vara utan Litozin! Litozin fungerar bättre än t.ex. naprosyn eller andra anti-inflammatoriska medel, på mig. Plus att det känns mycket bättre att ta kapslar med nyponpulver, än att ta mer kemiskt framställda läkemedel.

Här kan ni läsa mer om forskningsresultat för Litozin. Häpnadsväckande bra resultat! Jag har rekommenderat Litozin till ett par personer som har haft olika sorters problem med värk. En av dem grät när hon berättade hur läkaren sagt att han inte visste hur de skulle göra, det fanns inget kvar att testa. Nu tar hon Litozin och har inget ont alls.

En del av mitt ledproblem är att det bildas urinsyrekristaller som lagras i lederna. Genom att dagligen äta Aqualette har jag fått kristallerna att tillbakabildas – det tar kanske 1–2 månader innan full effekt. Så snart jag slutar, kommer kristallerna tillbaka. Jag har vid besök hos min homeopat sett de vackert gröna kristallerna i en bloddroppe som visades på en stor skärm och sedan fått se att kristallerna verkligen inte finns där, när jag upplever att jag med hjälp av Aqualette fått dem att tillbakabildas.

Aqualette innehåller åkerfräken och maskros. I sommar fick jag chocknyheten om att Aqualette inte längre kommer att säljas! I kontakt med det säljande företaget visade det sig att produkten säljs alldeles för lite för att vara lönsam! Jag har pyrande panik inför detta, eftersom jag verkligen måste hitta ett annat sätt att hålla kristallerna borta från mina leder.

Nu har jag köpt maskrostabletter och hoppas att det är maskros som är den viktigaste ingrediensen i Aqualette…

8 kommentarer
 1. Anonymous
  Anonymous says:

  Kul med ny blogg:)Jag ska nog börja blogga snart. Har gjort ett långt uppehåll.Tack för detta tipset om Litozin, ska testa.Ha det gott !Kram Nalle

 2. Åsa Mitt i Världen
  Åsa Mitt i Världen says:

  Åh! Du har just levererat den första kommentaren på den här bloggen!Tack!Om du testar Litozin så tar det även med det ca en månad innan man börjar bli säker på att det ger effekt och det kan ta ytterligare någon månad innan man når full effekt. Men jag har för mig att man känner någon förbättring ganska snabbt.

 3. Anonymous
  Anonymous says:

  Hamnade på din blog när jag var ute och letade info om nyponpulver till min mormor som också lider ledvärk.Fick höra av en kollega som haft samma problem och blivit av med det med nyponpulver.Det ska tydligen finnas ett renare nyponpulver som dom odlar i chile, men det går och köpa via svenska sidor.De är alltså inga kapslar utan rent nyponpulver som du kan blanda i teet eller så.Så kolla upp det,tabletterna kanske inte finns kvar men köp rent pulver …så slipper du ju faktiskt dom små men ändå tillsatser dom har för och göra en kapsel.Bara ett tipsMan får fortsätta leta, så är det ju, det mesta kommer och går när man få ut så mkt osm möjligt ur så lite osm möjligt.*ler*Mvh Hanna

 4. Anonymous
  Anonymous says:

  Hej Åsa, har även jag problem med att få tag i Aqualette, det blev en chock då jag upptäckte att den inte såldes längre, fick tag i maskrostabletter i en hälsokostaffär på fastlandet, men sedan dess har jag inte lyckats få tag på den, bor på gotland och har kollat båda hälsokostaffärerna i Visby. Var har du fått tag på dina maskrostabletter? Har kollat på nätet och där finns de, men det är ju betydligt enklare om man kan handla direkt av någon återförsäljare.Ha det så bra, hoppas du läser det här och kan ge mig ett svar!Helen

 5. Åsa Mitt i Världen
  Åsa Mitt i Världen says:

  Hej Helen! Jag köper mina maskrostabletter på nätet. Det fungerar jättebra, snabb leverans. Bodystore och Shopping4net är de två ställen jag handlar ifrån.Jag har också hittat en tablett som heter Uva Ört som har liknande verkningssätt som Aqualette. Fast jag tar både de och Maskrostabletter för att slippa får tillbaka värken i mina leder. Det verkar som att det fungerar.Lycka Till!

Kommentarer ej möjligt!