Hur köper man sin macdator i Kappelshamn?

Ibland undrar folk var vi handlar våra datorprylar. Vi håller ju inte bara till på Gotland utan dessutom 4,3 mil från Visby. Det kryllar inte av Applestores på Gotland om man säger så. Fast det är ganska enkelt. Vi köper prylarna på postorder. Antingen från Macoteket eller direkt från Apple Store på nätet.

Grejorna levereras med Posten hela vägen fram till vårt hus. Nemas problemas.

Jamen, om något går sönder då? Dels är Roine väldigt duktig på macdatorer – när han jobbat på skola har han haft ansvar för många datorer och han är ständigt uppdaterad på det mesta som händer i macvärlden. Han löser det mesta. Skulle det emellertid vara något större fel, så når supporten faktiskt ända till Kappelshamn. Mitt bästa exempel är när min lilla iBook fick problem med skärmen för ett par år sedan. På tisdagen strax innan kl 12 kom en budkille och hämtade iBooken och på torsdagen samma vecka kom budkillen tillbaka med iBooken strax innan kl 12… Då hade min iBook hunnit med att göra en sväng ner till Holland. Jag kunde följa datorns resa på internet.

Så, att handla macdatorer är ingen konst, inte ens om du bor på landet.

4 kommentarer
  1. Andreas Lindholm
    Andreas Lindholm says:

    Jag harju sån tur att jag har två macbutiker (Macademic och Macoteket) men den ena (Macademic) ligger så vansinnigt odrägligt till (Uppsala Science park) och har dessutom bara öppet mån-fre så det blir macoteket som ligger mitt i city.

    Svara

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *