Adobe CS4 – snabbare, bättre och snyggare

Standarden för grafisk design stavas Adobe. En monopolställning som både är bra och dåligt för oss användare. Det dåliga är förstås att Adobe kan ta vilka priser man vill. Adobe CS är dyrt, jättedyrt. Faktiskt dyrare än de flesta datorer. Det som är bra är att alla i branschen använder samma programpaket. Vi lär av varandra och tryckerier och tidningar kan standardisera sina arbetsflöden. 

Men det som fortfarande är lite märkligt är att program som kostar mer än den värsta platt-TV:n kan vara så slarvigt gjorda. När man installerar Adobes program händer en del konstigheter med mina Macar. Program avslutas eller hänger sig. Tänk om TV:n skulle uppföra sig lika konstigt när man köper några nya kanaler. Eller bilen…
Adobe CS 4 är dock stabilare än sina föregångare. Kör du CS1 eller CS2 nu och har en nyare Mac eller en bra PC: uppgradera och du får en snabbare, bättre och snyggare verktygslåda för grafisk design. 
0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *