Direkt Genius-beroende


Apples uppfinning Genius är verkligen genial! Den är en extrafunktion till iTunes som gör att man enkelt hittar fler låtar som går i samma stil. Man markerar en låt som man är sugen att lyssna på, klickar på Genius-knappen och så POFF. Dels kommer det upp en lista med låtar som man köpa och det kan ju vara kul – men kan förstås lätt bli ett dyrt nöje. Dels kommer det upp en spellista med de låtar man redan äger och det är DET som är så roligt! Plötsligt har systemet hittat en massa låtar som jag glömt bort att jag hade och som just idag, i just den här stunden, passar så hiiiimla bra.

Det här kommer definitivt att förändra mitt sätt att lyssna på musik!

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *