Tandkrämen som delar svenskarna?


Häromdagen köpte jag Aquafresh ISO. En tandkräm som påminner om sådant där rakgel som löddrar i sprayflaska. Fast det här är alltså tandkräm… Man får ta lite mindre på tandborsten eftersom det expanderar och så borstar man sina tänder. Det känns faktiskt lite speciellt! Det pirrar på ett skönt sätt mellan tänderna på något mysko vis. Jag vet inte om man verkligen blir renare mellan tänderna, men det känns så. Jag gillar den här tandkrämen helskarpt!

Innan jag skrev det här inlägget surfade jag runt på nätet och kollade vad andra tycker – jösses! De flesta gillar inte tandkrämen alls. De kvävs när tandkrämen expanderar i munnen – hallå, ta lite mindre då? Hur svårt kan det vara? Sen kan det vara så att Citrus-Mint-varianten kanske inte har så god smak som bara Mint?

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *