Kolla på film

Vi tittar på en hel del film här i huset. Hyllorna är fulla med DVD-filmer, ibland hyr vi på macken och så har jag börjat hyra film via Lovefilm. Först fattade jag inte riktigt vitsen, men nu har jag börjat längta efter att det ska bli dags för filmerna på min filmlista att dimpa ner i brevlådan.

Till skillnad från macken eller andra IRL-video-uthyrningsbutiker, så har Lovefilm ett fantastiskt brett sortiment att välja bland och när det kommer nya filmer kan man förhandsboka. På det viset kan man få tag på både gamla filmer, udda filmer och sprillans nya filmer. När filmerna väl har kommit hem till mig kan de ligga på hyllan i flera dagar om vi inte hinner titta – det enda som händer är att det inte kommer någon ny film med posten, förrän jag skickat tillbaka de filmer jag har hemma. Ingen stress. Bara mysigt.

Fast, den dagen man börjar kunna hyra filmer via iTunes ligger nog idéer som Lovefilm risigt till. Men dit har vi ännu inte kommit.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *