Teckna på iPad?

Jag har upptäckt att jag gillar att sitta med min iPad i soffan och teckna och måla. Jag använder min Wacom Bamboo Stylus och appen ArtSet. Jag har testat några andra appar också, men det går i vilket fall inte att få någon superprecision med den penna jag använder och så vitt jag vet finns det inte ännu någon app som på allvar är i närheten av mitt favoritprogram Corel Painter, så jag nöjer mig med att mest ”kludda” med färg. Jag har inte heller testat att skriva ut bilderna, så jag vet inte hur långt kvaliten räcker.
Men, poängen är att jag verkligen gillar att sitta med iPaden och pennan och måla. Det är mycket avkopplande. Den dagen det verkligen finns en kvalitets-konstnärs-app typ en iPad-version av Painter kommer jag till och med att kunna jobba professionellt med iPaden.
Bilden? Tja, ett av alla hjärtan jag målat. Just det här är lite ”inverterat”. Det är ett hjärta som tappat kraft, men som är omgivet av kärlek.
0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *